ارسال به دوستان
تاریخ انتشار : 2 اردیبهشت 1398 1:0

نتايج رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی کشور

نسخه اولیه نتايج رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ويرايش ماه ژانویه 2019 نظام رتبه بندی جهانی Webometrics اعلام گردید.

نسخه اولیه نتايج رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ويرايش ماه ژانویه 2019 نظام رتبه‌بندی جهانی Webometrics اعلام گردید. همانطور که مستحضريد اين نظام رتبه‌بندی به ارزيابی حضور پژوهشی و آموزشی دانشگاه‌ها در وب از طريق وب سايت‌‌های دانشگاهی آنان می‌پردازد. براين اساس وب سايت دانشگاه‌ها و مراکز تحقيقاتی براساس 4 شاخص تعداد صفحات وب دانشگاه در گوگل ((Presence با وزن 5%، تعداد ارجاع یا لينک‌های برقرارشده از ساير سايت‌ها به سايت دانشگاه (شاخص Visibility) با وزن 50%، تعداد استنادات ده نويسنده پُراستناد دانشگاه درGoogle Scholar Citations  (شاخص Openness) با وزن 10% و تعداد مقالات کيفی دانشگاه قرارگرفته در بين 10% مقالات پُراستناد موضوع مربوطه در سايت Scimago (شاخص Excellence) با وزن 35% ارزيابی و رتبه‌بندی می‌‌شوند. در رتبه بندی اخیر سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهیدبهشتی و تبریز به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم کشوری را در گروه علوم پزشکی کسب نموده‌اند. نتایج اخير که در آدرس http://www.webometrics.info نيز موجود است، رتبه‌ 58 دانشگاه علوم پزشکی کشور را در اين نظام رتبه‌بندی مشخص می‌کند. لازم به ذکر است که اين نسخه اولیه ويرايش ژانویه 2019 بوده و مطابق روال سال‌های قبل، امکان تغییر واصلاح برخی رتبه ها در نسخه دوم آن وجود دارد.

جهت مشاهده نتایج رتبه بندی اینجا کلیک کنید

.